Back in Good Ol’ Florida

Blonde chickies met veel te grote zonnebrillen!

Kissimmee, 15 april 2011

Na twee jaar  te zijn weggeweest, zijn we vandaag weer terug in onze Sunshine State. Wat heerlijk om de warmte om je heen te voelen. We hebben een hele voorspoedige vlucht gehad waarbij we in de approach op Detroit nog een flinke gooi kregen door de hurricanes die actief zijn momenteel. De aansluitende vlucht naar Orlando haalden we keurig, ondanks dat onze koffer er door de douane uit werd gepikt en overhoop werd gehaald. Grappig detail is dat Noa’s klasgenootje Jeroen dezelfde vlucht had met dezelfde aansluiting. Zo zagen we de familie ’s ochtends vroeg op Schiphol en namen we in Orlando weer afscheid. Leuke afleiding voor de meisjes tussendoor!

Rijden met de wind in je haren, heerlijk!

Aangezien de hele omgeving van Cocoa Beach en Titusville volgeboekt is vanwege de voorlaatste Space Shuttle lancering, zijn we uitgeweken naar Kissimmee. We hebben hier in een woonwijk, zoals we die gewend zijn, een huis met zwembad geboekt. Het huis is net helemaal verbouwd van binnen en wij hebben de eer om het huis in te wijden. Het ziet er echt fantastisch uit en is superdeluxe. Er is zelfs een game room met slot machines, air hockey, darts en een Wii. Het zwembad achter het huis met jacuzzi is natuurlijk ook heerlijk. We zijn heel blij dat we hier terecht zijn gekomen.

Afkoelen in het zwembad

Het eerste punt op de agenda voor morgen is de outlets hier in Orlando. Zondag hebben we de eerste BBQ waarbij we heel wat oude bekenden gaan zien. It’s good to be back!

2 Responses to “Back in Good Ol’ Florida”

  1. mam en mars Says:

    Fijn dat je weer terug bent op je Blog! En dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Het ziet er fantastisch uit. De meisjes boffen maar, zo jong en al zo veel gezien en gevlogen. Mooie herinneringen voor later …! XXX

  2. pap en mam buis Says:

    Wat een slee,jullie boffen toch maar.En wat leuk om alle bekenden weer te zien,In huize Pelgrim is nog geen uitbreiding,we wachten af.
    Een dikke knuffel voor de meisjes en jullie natuurlijk,liefs Mam xxx