Plan B - Het roer om in je carrière

Plan B - Het roer om in je carrière

Schoorl, 19 januari 2011

Jullie zullen wel denken, krijgen we nu tegenwoordig ook boekrecensies op jullie blog? Nee,het heeft een hele andere reden dat ik de cover van dit boek plaats. De titel van het boek zegt het al ”Het roer om in je carrière”, dat slaat natuurlijk op ons. We zijn dan ook best een beetje trots dat Peter gevraagd is om mee te werken aan dit boek. Er staan levensverhalen in van 10 mannen en 10 vrouwen, waarbij Peter dus één van die 10 mannen is.

Sinds het boek verschenen is, krijgt Peter opmerkingen naar zijn hoofd gegooid als:  ‘Je staat in de krant, Peet!’. We gooiden het op de verschijning van het boek Plan B, waar de krant in zijn algemeenheid over berichtte, maar er bleek meer aan de hand. Behalve aan onze ouders en broers/zussen hadden we verder niemand iets verteld over het boek, dus dat was dan wel weer apart.  Dat Peter met naam en toenaam in het krantenartikel genoemd werd, wisten wij ook niet. We zijn geen lid van het Noord-Hollands Dagblad en werden er door meerdere mensen op geattendeerd. Navraag leerde ons dat we als enige levensverhaal genoemd werden door Sabine Leenhouts, als zijnde het verhaal wat het meeste indruk op haar had gemaakt. Klik hier voor het krantenartikel.

We hebben het boek van de schrijfster, Sabine Leenhouts, inmiddels zelf ook mogen ontvangen en we zijn tevreden over het resultaat. Het boek is te koop bij alle boekhandels en online via Bol.com.

Noord-Hollands dagblad Plan B

4 Responses to “Plan B - Het roer om in je carrière”

 1. mniekie Says:

  what can i say…wauw

 2. mam en mars Says:

  Geweldig, ik ben zo trots op jullie!!!! Het is een mooi verhaal geworden. Overigens vind ik de andere verhalen ook heel leuk om te lezen.
  XXXX

 3. Sabine Leenhouts Says:

  Wat leuk dat jullie hier op de website melding maken van Plan B. Ik ben heel blij dat Heidi en Menno me toentertijd over jullie ommezwaai tipten en ik zodoende weer een heel bijzonder hoofdstuk in het boek kon schrijven. xS.

 4. tonnybuis Says:

  Gisteren je boek gelezen fantastisch!!We zijn wel trots op je hoor,en op je aanhang.ga zo door! mam buis.xx

Leave a Reply