Show News

Je hoofd iets schuiner ..

 1. Cover nummer 17

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 17 april 2009

Wat ik natuurlijk allang wist, is nu algemeen bekend: ik sta deze week in Libelle. Toen ik vorig jaar de redactie van Libelle benaderde met de vraag of ze nog een columniste nodig hadden (ik zat toen nog in Amerika), kwam eigenlijk van het een het ander. De redactrice waar ik mee sprak, vond mijn achtergrond wel enorm tot de verbeelding spreken en gaf aan dat ze eigenlijk altijd wel op zoek zijn naar het soort levensverhaal of avontuur waar wij aan begonnen waren. Er was geen vacature voor een columniste maar ze wilde wel graag een afspraak met me maken voor de fotoshoot en het interview.

Naturel

Afgelopen zomer, toen jullie allemaal hebben meebeleefd hoe het was voor ons om voor twee weken weer op Nederlandse bodem te zijn, reisde ik ook af naar Amsterdam.

Eerst werd ik vakkundig door de visagiste onder handen genomen (jeetje wat een laag make-up), toen door de styliste (uhm… dit is niet echt mijn smaak). Vervolgens ging ik op hooggehakte laarsjes, die overigens een maat te klein waren, met de fotografe en styliste in mijn kielzog naar buiten om een mooie lokatie uit te zoeken. Dat werd uiteindelijk op een woonboot in de gracht. Door de hele setting: ik poserend op die boot, de fotografe in allerlei standjes met haar camera en de styliste die met schermen het ideale licht probeerde te creëren, trokken we heel wat bekijks. Mensen op straat verrekten zowat hun nek en dachten waarschijnlijk dat ik een of andere celebrity was. 

Het was echt ontzettend leuk om te doen en iedereen was erg aardig. Met de fotografe (die ik hiervoor nog niet kende), Ester Gebuis, heb ik nog steeds contact en ik ga binnenkort ook op kraambezoek bij haar. Grappig hoe vriendschappen soms kunnen ontstaan.

Close Up

Uiteindelijk heeft de plaatsing in Libelle iets langer op zich laten wachten, maar ik sta er deze week nummer 17, dus in.  Ik heb het twee pagina’s tellend interview ingescand dus mocht je niet kunnen wachten en het interview nu willen lezen dan kan dat. Klik pagina 1 en pagina 2. Voorin Libelle 17 (index) en bij de Vooruitblik van Libelle 16 sta ik ook nog met een fotootje, dus het resultaat van de shoot is in goede aarde gevallen.

Morgen zal ik wat meer uitleggen over mijn werkzaamheden in de anti-aging industrie waar ik in Amerika mee begonnen ben en wat een grote hit is.

12 Responses to “Show News”

 1. lies Says:

  wauw…..wat zie je er MOOI uit !!!!! Komt dat door de anti-aging producten ??!! Doe mij ook maar een setje !!!

  Ik spreek jullie snel….eerst morgen naar het ziekenhuis voor een dag of 4 (schildklieroperatie). Je hoort me wel weer.

  XXXXX
  Lies

 2. john Says:

  Ingrid, wie is die blonde stoot op de foto’s bij jouw verhaal. Ik ken haar niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. martijn, esther & ienieminie Says:

  Hoi Ingrid, leuk verhaal zeg. Wij zijn weer klaar voor het vervolg van al jullie belevenissen, het leest zo lekker weg. Mooie foto’s hoor.

  Groetjes vanuit een hoogzwanger Vlaardingen

 4. MArije Says:

  Wat leuk zeg, ga zo meteen het verhaal lezen. Gaat alles goed met de meiden op hun nieuwe school???

  doei
  Marije

 5. pap en mam buis Says:

  Lieve ingie,het is weer prachtig wat je doet ,en je staat er heel leuk op.
  we zijn heel trots op jexxx

 6. Kasper & Denise Says:

  Hey Ingrid,

  Wat een ontzettend leuke ervaring en wat een leuk stukje!

  Greets van ons!

 7. Ineke Says:

  Hoi Ingrid, Ik heb gisteren de Libelle gekocht en het interview gelezen. Mooi hoor, en wat een mooie foto van jou. Je bent echt fotogeniek. Je kunt ook wel fotomodel worden, toch?
  Dag, Ineke

 8. Mam & Mars Says:

  …………. en ook een mooie knappe schoondochter!! Leuk hoor, het interview!! Ik ben trots op jullie allevier. xxxx

 9. Hans Says:

  Net terug van een weekendje Italie, zit nog geen 5 minuten in de stoel en krijg al de Libelle in m’n handen gedrukt van Vief d’r moeder. Joehoe!

  Ingrid erin met een heeeeele mooie foto. *zucht* wat heb ik toch een mooie zus!

  Leuk verhaal, wel wat verzwaard her en der, maar leuk om te lezen. Ik ben trots op je! X

 10. Edward & Esther Says:

  Wooowwwwww, dat is nog eens stoer! De Libelle is zeker niet in China te koop? :( Zodra we terug zijn, gris ik die Libelle meteen bij mama vandaan, hehe :P

 11. Renate Says:

  Hey La Peters!
  Mag ik je handtekening??
  Groeten uit het mooie Drentse land,
  Renate :-)

 12. Gentille Says:

  Hoi Ingrid,

  Per toeval kreeg mama bij haar kapster (ja hier in den Belgique) de Nederlandse Libelle in handen. En toen ik die vanavond van haar in mijn handen gestopt kreeg en ik naar de foto keek dacht ik “tiens die komt mij bekend voor, lijkt Ingrid van de camping wel” Is het toch wel Ingrid zeker ! Je bent geen haar veranderd ! Vond het heel fijn jouw verhaal te lezen, hoorde uiteraard af en toe iets van uw schoonvader over jullie. Vele groetjes aan “kleine Peet” en de meiden. Gentille en de rest van de Lamotjes

Leave a Reply