Klein, pittig en eigenwijs

Nee, deze kop slaat niet op Esmée. Al zou het zo maar kunnen :) Ik heb het over onze nieuwste aanwinst, de Toyota Aygo. We ontkomen er ook in Nederland niet aan om twee auto’s paraat te hebben. Terwijl de Dodge Caliber en Ford Mustang in de zeecontainer bijna klaar zijn met hun grote oversteek vanuit Amerika, hebben wij alvast een klein broertje toegevoegd aan het wagenpark.

Dat de keuze op deze auto gevallen is, is niet zo verwonderlijk. Een Toyota, dat is logisch. Maar toen we hoorden dat de BPM per 1 januari jl. is afgeschaft voor dit racekarretje, de wegenbelasting € 4,00 (ja, je leest het goed) en de all-risk verzekering € 22,00 per maand is en het verbruik tussen de 1:17 en 1:20 bedraagt … SOLD! Waar moet ik tekenen?

Hij (of is het zij?) vormt een goede tegenhanger voor de Dodge Caliber met zijn 2.4l.

En NEE, niet ik zal erin gaan rijden maar Peter en JA we passen er allebei goed in. De meisjes passen er ook goed in, alleen Beau moet op het dak. Maar gisteren zag ik dat er ook een skibox te leveren is voor de Aygo. Zou ‘ie erin passen?

3 Responses to “Klein, pittig en eigenwijs”

 1. Sylvia Says:

  Heeee Ingrid,
  Ik ben weer even bijgelezen. Wat toevallig, wij hebben ook naar dit model autootje gekeken maar uiteindelijk afgelopen week een Citroen C2 gekocht (net zo iets, bijna hetzelfde model).
  Ik ga je snel mailen met de laatste berichten/nieuwjtes uit Belgie. We zitten nog steeds alletwee in dezelfde “fase” want ook ik ben druk met het uitzoeken van telefoon/internet/televisie, ziektenkosten, verzekeringen etc. etc.
  Groeten uit Antwerpen!

 2. Kasper en Denise Says:

  Hoi hoi,

  Begrijp ik nou goed, dat jullie straks 3 auto’s hebben? Hoe bevalt het Peter op zijn werk? Kunnen jullie mij zijn 06 nummer sms-en / mailen, wil graag een keer bellen!

  Greets Kas

 3. Edward Says:

  ik vind het nog steeds ongelofelijk dat jullie erin passen :D

Leave a Reply