Birthday Girl

Donderdag 26 februari 2009

Hoera, ik ben vandaag jarig! Peter moet al om 6.45 uur de deur uit en vroeg gisteravond of ik wilde dat hij me wakker maakte. Nou, …. nee! Als ik tegen half acht wakker word, ga ik Noa en Esmee wakker maken. Als ik hun kamer binnenkom, is het licht al aan en zitten beide dames rechtop in bed. Noa is iets aan het schrijven en Esmee kijkt toe vanaf de andere kant. Allebei beginnen ze meteen ‘Happy Birthday’ te zingen. Ze vinden het maar wat spannend dat ik jarig ben. We dribbelen snel terug naar ons bed en kruipen nog even met zijn drietjes warm onder de wol. Esmee heeft een tekening op school gemaakt maar die had ze gisteren al gegeven (kon niet wachten). Noa overhandigt plechtig een briefje van Hello Kitty. Ik zal letterlijk citeren:

”Mommy, I wish you a happy birthday. I’m going to school so I won’t see you the half day, but I love you very much. I do wish you a happy 37th birthday. Love, Noa”

Aaaaah, daar smelt je toch van.

Om 9.30 uur staat Peter alweer binnen. Hij heeft vrij tot 15.00 uur vanmiddag en kan lekker bij mij zijn. Gezellig. We besluiten om Beau te gaan uitlaten en gelijk een taart te gaan halen bij Scorlewald (Monique komt zo op de koffie), achter ons in het weiland. Klinkt misschien een beetje gek maar het zit als volgt. Scorlewald is een kleinschalige sociaal therapeutische woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke handicap. Bij dit complex zit ook een biologische bakker waar de bewoners meewerken, zowel in de keuken als in de winkel achter de balie. Een goed initiatief en ze maken hele lekkere dingen. Zo hebben we Grootmoeder’s appeltaart en een walnoot/caramel taart meegenomen. Njammie nammie!

En als een verkapt verjaardagscadeau wordt morgen de zeecontainer geleverd. Hij is afgelopen zaterdag aangekomen in de haven van Rotterdam en heeft er precies twee weken overgedaan vanaf Miami, niet slecht. Na alle douane formaliteiten is hij ingeklaard en vrijgegeven. Hoera!

5 Responses to “Birthday Girl”

 1. Edward Says:

  Gefeliciteerd!! :D

 2. Esther Says:

  Hoi kind, mooie nieuwe kleren heb je aan :) En kijk die auto dan in de container staan! Wel stoer om met een Floridiaans kentekenplaat rond te rijden, hehe…

  x

 3. Kasper en Denise Says:

  1 dag te laat, snik!! Sorry, hoop dat jullie een fijne verjaardag hebben gehad met z’n allen!

  Tot Snel!

  Greets,

  Ons!

 4. Mam en Pap Buis Says:

  Wat een leuke kleren Ing!! van wie heb je die gekregen? en Beau staat er zo schattig op xxx

 5. Sylvia Says:

  Snel ook hoor jullie container! Bij ons heeft hij er 3 weken over gedaan nadat ze het in VA hadden ingeladen. Helaas voor ons moet de container nog 4 weken in de haven blijven staan want we kunnen nog niet in ons huis tot 1 april.
  Hoe gaat het met de huizenjacht?