We’ve been cheating

Vrijdag 16 januari 2009

Als we onderweg bellen naar de geplande camping voor onze overnachting, krijgen we te horen dat de camping ingesneeuwd is, er geen warm water is en de gemeentelijke toegangsweg ’snowy and icy’ is. Kortom: einde verhaal. Er zijn maar een handjevol campings open tijdens de wintermaanden in dit gedeelte van de VS (goh, waarom zou dat nou zijn?) dus onze uitwijkmogelijkheden zijn nogal beperkt. Ik besluit onze back-up camping te bellen maar die nemen de telefoon niet eens op. Waarschijnlijk vastgevroren aan de muur :)

Tsja, en toen? De koudste nacht sinds lange tijd staat op het programma voor vanavond en om maar door te blijven rijden op goed geluk, is ook geen lekker vooruitzicht. Er is maar een antwoord: een hotel. Hè wat vervelend. Moet dat echt :) De enige ‘maar’ aan dit plan is, dat we de camper wel van electriciteit moeten voorzien, anders vriest alles stuk.

Via een allervriendelijkste receptioniste van het Quality Inn worden we doorverwezen naar het Hampton Inn. Als we daar aankomen, zie ik bij de entree een stopcontact buiten in de muur. Goed begin. Dus als ik me binnen meld, leg ik het hele verhaal uit en vraag of we de camper onder de luifel van de ingang mogen parkeren en daar aansluiten op de electra. Beetje ongewone vraag, dus daar moet ze de General Manager over bellen. Na een vijf minuten durend gesprek komt het verlossende antwoord: ja het mag MITS de electrakabel niet over de stoep ligt, over de parkeerplaats ligt of uberhaupt ergens ligt waardoor mensen kunnen struikelen en hun ‘liability’ in gevaar komt. Voor je het weet, heb je een law suit aan je broek. Peter parkeert de camper zo dicht mogelijk tegen de gevel en een stukje onder de luifel maar houdt de entree vrij. Kabel erin en de thermosstaat binnen op 12 graden, klaar is kees. Beetje apart gezicht is het wel zo’n grote camper tegen het hotel aan geparkeerd, hihi.

So yes, we’ve been cheating. Om 18.00 uur zitten we heerlijk warm in de hotelkamer, de meisjes zijn rozig van het bad en later die avond vallen we in een heel comfortabel bed in slaap.

We zijn de volgende ochtend om nog een andere reden heel blij dat we het hotel genomen hebben, want het weerbericht vertelt dat het -25 is geweest die nacht. MIN VIJFENTWINTIG! En onze camper? Die staat tevreden te snorren buiten.

One Response to “We’ve been cheating”

  1. KAsper & Denise Says:

    COOL! ;-)