Hoera, Noa 8 jaar!

Zaterdag 19 juli 2008

Ein-de-lijk weer teken van leven van onze kant. Het is de afgelopen weken zo hectisch geweest dat we er niet aan toe kwamen om een ‘post’ te maken. Maar vandaag kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan: Noa is jarig!

Het feest begon vanochtend vroeg al met alle cadeautjes openmaken. De opa’s en oma’s, Oom Hans en Tante Tien hadden allemaal een pakje opgestuurd met cadeautjes. Tel daarbij op de cadeautjes van ons, een cadeautje van Mike en Jane (Bristow) en een verjaardagskaart van Maurits uit Naaldwijk en je hebt een onvergetelijke dag. En dan was haar birthday party nog niet eens begonnen.

Na 10 maanden zeuren om een Nintendo DS (ofwel DS zoals ze het hier afgekort noemen) was vandaag dan het moment van de waarheid: ja, ze heeft er een gekregen. Een polar white one. Ze heeft er gelijk al van alles bij gekregen zoals de spelletjes Nintendogs Labrador en Super Mario Bros (thanks Hans en Tien). Nou, Noni horen we de komende 3 maanden niet meer :)

Om 11.00 am was het tijd voor haar verjaardagsfeestje. Met een clubje van 8 kinderen hebben we het heerlijk gevierd in en om het zwembad.

Aan de lijst van cadeautjes werd vervolgens nog toegevoegd: een jewelry box van High School Musical, DS game High School Musical en $20 voor haar spaarpot.

Na de cake, cadeautjes en pizza vertrok bijna iedereen weer en hebben wij nog even nagedobberd in het zwembad. We gaan zo nog weg want we zijn uitgenodigd bij Mike en Jane voor een BBQ. Nou dit was de eerste update, misschien morgen meer. Voordat ik het vergeet, hieronder nog een mooie foto van Noa in de helikopter. Ze mocht vorige week meevliegen als voorproefje op haar verjaardag. Ze vond het fantastisch!

3 Responses to “Hoera, Noa 8 jaar!”

 1. Oma Balos Says:

  Wat een stoer gezicht, Noa in de heli! En ja, in Florida hoef je niet bang te zijn dat het geen goed weer is om je verjaardag in het zwembad te vieren. Hier had ze alleen maar veel regen gehad op haar verjaardag! De taart ziet er heerlijk uit en hij rook ook lekker, zei Esmee! En nu dan de koffers pakken ………! Tot van de week en een hele goede reis! xxxx

 2. Hans Says:

  Wat een leuke foto is dat zeg hoe ze zo heerlijk achter die taart zit :) Nog maar 1 nachtje slapen en dan is het zover, we kunnen niet wachten!

 3. Oma Jackie Says:

  wat een cadeautjes en wat een feest zeg en dan nog groter feest in “the plane”naar OMA’s en OPA’s en de rest van de familie.
  Een goede vlucht en tot morgen al

  opa/oma