Esmée heeft oorbelletjes

Vandaag gaan we eens ouderwets shoppen in een ‘mall’. De Florida Mall in Orlando om precies te zijn. We willen kijken naar een goede zonnebril voor Peter. Voor het vliegen heeft hij echt een goede nodig en ook eentje die goed past onder de headset. Hij heeft er al eentje op het oog van Oakley. Dat wordt alvast zijn eerste verjaardagscadeau (van Oma Balos). Ik wil graag bij Express kijken voor wat leuks. We hebben van Hans & Tien kortingsbonnen gehad (50%) en die moeten deze week op. Nou ja, moet moet … niets moet maar het is wel een goed excuus :)  En last but not least, Esmée krijgt gaatjes en dus oorbellen.

Ze is er heel relaxed onder en vooral heel opgetogen. Of ze geen besef heeft van het feit dat het misschien ook pijn kan doen, weet ik niet. Ze heeft al gauw haar allereerste paar oorbelletjes uitgezocht (roze uiteraard). Als ze op de stoel zit en de dames om haar heen druk in de weer zijn met steriliseren, vraagt ze opeens: ‘Doet het pijn mama?’. Noa antwoordt nog voordat ik wat kan zeggen: ‘Nee Esmée, het doet geen pijn’.

Ik geloof mijn oren niet. Toen ik namelijk met Noa een paar jaar geleden gaatjes ging prikken, rende ze bijna gillend de winkel uit na het eerste oor. Ik weet niet wat ik allemaal beloofd heb toen zodat ze maar bleef zitten voor het tweede oor. En nu zegt ze gewoon doodleuk tegen haar kleine zusje dat het geen zeer doet. Ik leg Esmée maar wel uit dat het gaat gloeien.  Ze zegt niets en blijft keurig zitten in afwachting van DE oorbellen. Voor de zekerheid vraag ik of ze beide oren tegelijkertijd kunnen doen.

Esmée vertrekt werkelijk geen spier als de dames ’schieten’. Ze glimt na afloop van oor tot oor.

De meisjes hebben allebei hun portemonnaie meegenomen en willen zelf ook shoppen. We belanden in de winkel Libby Lu waar ze allebei iets van Hannah Montana uitzoeken. Noa koopt een draadloze microfoon die je kunt versterken via de stereo. Esmée kiest een headset met ingebouwde microfoon waar al een paar liedjes van Hannah Montana inzitten. Helemaal leuk natuurlijk. Dat worden weer een hoop optredens :)

Bij Express slagen Peter en ik allebei voor kleding en betalen we $49,50 in plaats van $100 (thanks broertje). Tot slot dan naar de Oakley store. De zonnebril (titanium Whisker) die Peter online had uitgezocht is het uiteindelijk niet geworden, maar deze hieronder wel. En je kunt gelijk zien hoe ‘ie staat, tadaaaa.

Als we klaar zijn en de mall weer uit lopen aan het eind van de middag voelen we de hitte. Het is weer ouderwets heet en ik denk zo’n 35 graden (in de schaduw …). Pfff, gauw maar de auto in en de airco aan.

6 Responses to “Esmée heeft oorbelletjes”

 1. Sylvia Says:

  Alle kleine meisjes zijn hetzelfde……. hier alleen nog geen oorbellen (dat doet zeeeeeeer, mama!!)

 2. Hans Says:

  Ahhhhh wat worden ze al groot! Oh wacht, dat zou zomaar iemand anders kunnen zeggen :) Leuk dat alles op de foto staat, als bloglezer heb je het niet door, maar dat vereist ook discipline!

  Die zonnebril heb ik ook he, ik heb dacht ik de whisker, maar dan iets anders qua kleur.

 3. Oma Balos Says:

  Enige foto’s weer! Dat gezichtje van Esmee dan, echt leuk. En jij, Dirgni, lijkt op de foto bij de oorbellen erg op Maxima. (Dit is een compliment, want ik vind Maxima heel leuk!) En de zonnebril staat je goed jongen. Knappe zoon heb ik toch! Ik hoop dat je er heeeeel veeel vluchten mee gaat maken en dan natuurlijk vooral hier in Nederland!! En de meisjes heb ik daarnet al horen zingen met hun nieuwe microfoons. Heerlijk, daar geniet ik van. xxxx

 4. Tonny & Marilyn Says:

  Shop till u drop, or till your money is op!

  Florida Mall is shopper’s paradise!

  Goeie bril, Peet!

  Grtx,

  Tonny & Marilyn

 5. Leontien Says:

  De Express is een leuke winkel hè? Wij zijn ook erg blij met onze aankopen. Wat stoer van Esmée dat ze geen spier vertrok!! Echt een hele flinke meid.

 6. Kasper Says:

  Hey stoer Brilletje Peter!!

  Leuk al jullie verhalen te lezen nog steeds! Weet meer over jullie, dan toen jullie nog in Nederland woonden!

  Dikke Kus, voor jullie allen,

  “Kaspertje”

Leave a Reply