Walt Disney World

’s Middags om 13.00 uur gaat dan eindelijk gebeuren waar Noa en Esmee het de hele week al over hebben: een dagje Disney. Samen met Oom Hans en Tante Tien gaan ze daar de middag en avond heen. De meisjes zijn er vorig jaar mei en november al geweest maar ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Tante Tien is net zo enthousiast, dus met lachende gezichten zwaaien Peet en ik ze uit.

Terwijl zij zich in Orlando vermaken, vertrekken wij saampjes naar het strand. Heerlijk even met z’n tweetjes relaxen, want de examens van Peter zijn net achter de rug.  Zijn examenweek ging erg goed en het is nu wachten op de cijfers. Die zullen binnen twee weken bekend gemaakt worden. We zijn heel benieuwd. De volgende examens zijn in augustus en dat zijn dan tevens de final exams. De tijd vliegt.

One Response to “Walt Disney World”

  1. Oma Jackie Says:

    wat een schattige fotos van onze kleidochters en Leontien,wat worden jullie al groot,wij zijn ook met jullie naar disney geweest he!oma jacky

    dikke kus