Cocoa Beach

Zoals ik al hieronder heb geschreven, heeft Hans vanochtend zijn helikoptervlucht gehad met Peter. ’s Middags zijn we naar Cocoa Beach gereden. Dit strand werd door Hans & Tien meteen genomineerd tot een van de betere stranden van Florida. Ja, he he we weten wel waar we ze mee naar toe nemen natuurlijk :)

Toen Tien het body board zag liggen achterin in onze auto, was het een kwestie van seconden. We zagen een flits, een stofwolk, een grote plons en toen een golf met Tien op het body board. Ze lachte van oor tot oor en was zo blij als een kind.

Bij de aanblik van diverse kite surfers (zie foto hierboven) gingen de hartjes van Hans & Tien wel sneller kloppen.  Dus wie weet trekken ze in het najaar nog een keer de stoute (surf) schoenen aan en komen ze terug. Ditmaal met hun kites.

’s Avonds zijn we buiten op het terras gaan eten bij Carraba’s Italian Grill Restaurant.

2 Responses to “Cocoa Beach”

  1. Leontien Says:

    haha.. dat bodybaorden was gaaf. In de auto zei ik nog tegen Hans “misschien kunnen we er wel een huren!” Het was een heerlijk dagje strand en een mooie afsluiter van geweldige week. Alleen zitten we nu een beetje met een leeg hartje x

  2. Hans Says:

    Wat is het weer saaai hier in NL zeg! Ik wil weer terug! Dat dagje strand was heel erg lekker en leuk, vooral met het bodyboard. Ik heb 2 mooie herinneringen op m’n borst gemarkeerd staan :)

Leave a Reply