Bye bye Hans & Tien

De koffers zijn gepakt. De ontbijttafel is gedekt.  Voordat ze vertrekken, ontbijten we nog even lekker uitgebreid met croissants uit de oven, jus en een eitje.  Hans en Tien zitten er een beetje sip bij. Het naderende vertrek is onafwendbaar. Ik grapte al dat ik stiekem met Delta Airlines zou bellen om hun vlucht te annuleren.

De meisjes huppelen weer terug naar de buurtkinderen en spelen gewoon weer verder. Maar het afscheid valt ons als broer/zus, zwager/schoonzus zwaar. Na een laatste zwaai verdwijnen ze om de hoek in hun nagellak rode Ford Mustang. Slik …

4 Responses to “Bye bye Hans & Tien”

 1. Oma Jackie Says:

  afscheid nemen is nooit leuk ,wij weten er alles van ,wij hebben
  Hans en Tien al
  weer opgehaald,en ze zijn alweer thuis.

  Mamxxxxxxxxxx

 2. Oma Balos Says:

  Tja, “partir c’est mourir un peu”, zeggen ze in het Frans. Ook ik weet er alles van! Maar niet getreurd, in juli komen de drie meisjes naar Nederland, dan kunnen we weer lekker even knuffelen! Echt leuk, al die foto’s hoor, ik geniet er steeds weer van en ook van de leuke verhaaltjes die Ingrid er bij zet. En nu op naar de volgende gasten: opa en oma Noes! xxxxx

 3. Hans Says:

  Het was grappig om te zien hoe makkelijk de meiden weer wegwaren. Zo daaaag Ome Hans en Tante Tien, tot over drie maanden. De rit terug naar de airport was het erg stil en somber in de auto :( Verder was de vlucht terug voorspoedig en zijn we onze ergste jetlag inmiddels voorbij.

  Ik vond het een onwijs leuke vakantie en vond het erg leuk jullie weer te zien, heerlijk als vanouds en zou eigenlijk weer elke week zo moeten zijn .. Nog eventjes!

  xxx

 4. Esther Says:

  Ah gossie, dat gezichtje van Esmee op de laatste foto! xxx