Vroarr in de Audi TT Quatro

kiki_in_tt_met_noa_resized.jpg 

Ik heb een andere auto; deze zwarte Audi TT. Ik vond dat je als Expat-vrouw naast je PC Hooft Tractor minstens nog 1 auto moest hebben voor de korte afstandsritjes. De meisjes naar school brengen bijvoorbeeld :) Het blijkt dat ze gerust meekunnen in dit scheurijzer. Noa voorin en Esmee opgevouwen achterin.

esmee_achterin_tt_resized.jpg 

Ik zal het maar verklappen: nee, we hebben niet deze Audi TT gekocht. Wel heb ik er een proefrit ingemaakt met de meisjes. Toen ik de TT eens flink intrapte bij het optrekken en Noa achterin haar stoel werd gedrukt, zei ze heel nuchter: ‘Mama, zo gaat de benzine wel heel snel op!’ De Audi TT is van Trond, een Noorse klasgenoot van Peter en ik wilde graag eens ‘testen’. Dus vandaar. Errug leuke wagen, hij gaat op mijn verlanglijstje!

tt_met_kiki_erin_resized.jpg

4 Responses to “Vroarr in de Audi TT Quatro”

 1. Eddie Says:

  Ik moet zeggen dat hij je erg goed staat :D

 2. Oma Balos Says:

  Die Noa, let nu al op de centjes! Die redt het wel later!
  Mooie auto hoor, wie weet rijd je er over een paar jaar als helikopterpilotenvrouw wel in, maar hopelijk wel op de Nederlandse wegen!
  xxxx

 3. michel Says:

  Hey sexy lady in the black car.

  Hij past wel bij je hoor en de bezine is daar toch goedkoper als in nederland.

 4. Hans Says:

  Kijk, dit gaat al de goede kant op :) Ik kan natuurlijk alleen maar be-amen dat je ‘m moet nemen als je weer in NL bent hehe :)

Leave a Reply