Esmée op schoolreisje naar Mr. Al’s Concert

esmee_op_schoolreisje_mral.jpg

 Vrijdag 12 oktober was het de beurt aan Esmée voor een schoolreisje. Aangezien de kleuters nog te klein zijn om te vervoeren per schoolbus (iets met veiligheidsriemen en aansprakelijkheid) werden Esmée en haar klasgenootjes per auto gebracht. Ik had me opgegeven als ‘volunteer’ dus ik reed ook. Bij ons in de auto zaten Olivia, Yanallis en Olivia’s Mom. Een gezellige boel met 3 van die kleine feeksjes op de achterbank. Aangezien het ‘concert’ pas om 11.30 uur begon, zijn we eerst naar Wickam Park gegaan in Melbourne waar een mooie speeltuin is met picknicktafels.

esmee_op_schoolreisje_picknick.jpg

Hier hebben we geluncht en vervolgens zijn we naar Mr. Al gegaan. De muziek stond uiteraard weer VEEL te hard, maar het was wel grappig. Mr. Al bleek een soort uitgerangeerde muzikant te zijn die halverwege de 80’s is blijven steken gezien zijn kleding en kapsel :) Maar hij was goed voor een paar leuke meezingers en dansjes (zie hieronder).

esmee_op_schoolreisje_dansen.jpg

4 Responses to “Esmée op schoolreisje naar Mr. Al’s Concert”

 1. Jeannot Says:

  Beste Peter , Ingrid , Noa en Esmee,

  Het ziet er allemaal erg mooi uit. En ja inderdaad peter het lijkt wel je eerste brandweerfoto (de langste achteraan). Ik ga de site zeker in de gaten houden over jullie ervaringen in Amerika. Veel succes en veel plezier. Groetjes Jeannot en Wendy -Noordwijk-.

 2. mam Says:

  wat een leuke fotos allemaal van de kinderen op schoolreis .
  en altijd maar weer mooi weer,en Peet jij gefelicteerd met een 9,
  de beste van de klas,hardstikke goed ,ga zo door.
  ik denk dat we maar in Voorburg gaan wonen,het is zo gezellig hier x x x

 3. mam Says:

  Lieve Esmee wat sta je leuk op de foto op school reisje,zo leuken in het rood.
  Was het eten ook lekker? en kan je al een beetje engels? nog 29 nachtjess
  slapen en dan komen we heerlijk naar jullie toe,een dikke kus van opa en oma

 4. Christianne Says:

  Hello familie Peters!

  Het is alweer een tijdje geleden! De tijd gaat hier zo hard, bij jullie ook? Ik heb het erg druk met school, stage, werk feestjes en veel leuke dingen! Nu eventjes een weekje herfstvakantie, binnenkort zal ik jullie weer een uitgebreide mail sturen!
  Jullie site staat bij mijn favorieten, dus elke dag check ik even of er al wat nieuws op staat! Leuke verhalen en foto’s! Dat geeft een beetje beeld!

  Tot snel!
  Liefs en groetjes!
  Christianne