New York - New York

eten-met-matti-en-femke.jpg 

Zaterdagavond zijn we uit eten geweest bij een tentje ‘New York -New York’ aan de oevers van de Indian River. We hadden met de Nederlandse Matti & Femke afgesproken, die we weer kennen door de vliegschool; Matti is al klaar met zijn eerste jaar en is nu instructeur. De locatie van New York - New York is erg leuk, maar de entourage vre-se-lijk. We moesten er erg om lachen. Volgens de kaart was er ook een Tikibar. Mwah, ik zou zeggen: een soort overdekte hut met rommel. Maar goed, de hamburgers waren goed (veel anders hadden ze niet op de kaart staan) en de meisjes hebben zich prima vermaakt. Noa haalde nog een grapje uit met een andere instructeur (Michael uit Liverpool). Toen ze met hem over de steiger liep en ze samen het wateroppervlak afspeurden naar enige activiteit, zei ze doodleuk in het Engels: ‘I see an alligator. There’. Waarop Michael keek maar niets zag. Noa helemaal in een deuk. Wat een stiekemerd he, zo in het Engels al.

Na het eten werden we nog getrakteerd op een flinke portie onweer met lichtflitsen. Dat was een prachtig gezicht boven het water. Met wat regen, maar nog steeds lekker warm zijn we weer huiswaarts gegaan.

Leave a Reply