Let’s party!

feestje-jayden.jpg

Zaterdag 25 augustus had Noa haar eerste Amerikaanse kinderfeestje. Dat heeft ze snel voor elkaar, haha. Ze was uitgenodigd vanaf 13.00 uur bij Jayden (jongetje uit haar klas) die 8 jaar werd. Toen ze met de uitnodiging thuis kwam, eerder die week, vroeg ik haar of ze daar wel heen wilde. Zonder aarzelen zei ze: ‘Ja, leuk’.  

Geen idee hoe zo’n feestje hier werkt, dus ik heb eerst maar even met Kristin (moeder van Jayden) gebeld om de ins and outs na te vragen. Gelukkig blijkt het hetzelfde te werken als in NL. Je brengt je kind met cadeautje, spreekt nog wat praktische zaken door met de moeder van de jarige, laat een mobiel nummer achter voor calamiteiten en spreekt vervolgens af hoe laat je je kind weer komt ophalen. Piece of cake!  Dus gewapend met een typisch jongens cadeautje (Starwars) gingen we Noa langsbrengen. Toen Noa de tuin in kwam, werd ze gelijk onthaald met een luide kreet van haar vriendinnetje Faith: ‘NOA, what took you so long?’ gevolgd door een innige omhelsing. Schattig he?

Het was een waterfeestje in de tuin, dus met Slide & Glide (zie foto), een zwembad, waterpistolen en pizza. Nog snel even een laatste kus en Noa roetsjte al over de Slide & Glide. Tien minuten na binnenkomst zaten we alweer in de auto, zonder Noa. Met haar heb je geen inburgeringscursus nodig :)

One Response to “Let’s party!”

 1. mam Says:

  wat een leuke filmpjes zeg ,jullie zijn zo levensecht
  in de walmarkt hebben wij ook vaak gelopen wat een mega supermarkt
  he,je raakt je geld daar wel kwiijt.
  ze hebben werkkkkkkkkkelijk van alles

  liefs mam en pap