GMC Jimmy Truck uit 1997

nieuwe_auto_peter.jpg

Yep, ook ik heb nu mijn eigen auto. Natuurlijk niet zo’n mooie als de Kiki maar hij heeft wel een grotere motor :) 4.3 liter V6. Of het niks is. Ik heb de auto gekocht bij Cassel’s Auto Sales vlak naast de vliegschool. De eigenaar, Larry Cassel, is een geweldige echte Amerikaan met veel mooie en stoere verhalen. Hij heeft uiteraard gevochten in Vietnam! Als er ergens in deze twee jaar dat we hier zijn nog tijd is, dan gaan we samen op zoek naar onderdelen of misschien wel een complete Chevy Blazer K5. De auto die Daan en ik samen hebben in Belgie.

Als Ingrid eenmaal werk heeft, kan ik met deze GMC ook prima de meisjes naar school brengen. En Noa? Die vindt mijn wagen “cool”!

3 Responses to “GMC Jimmy Truck uit 1997”

 1. Hansel Says:

  HEY JOH!!

  De liters vliegen maar om de oren en ik rij maar in een 2.0 liter v4 :)

  Harstikke stoere bak, cool inderdaad!

  Wel vet 2 van die bakken voor de deur hehehe.

 2. mam Says:

  vet cool stoere bink.wij hebben maar een auto met 1 punt 6

 3. ari en liesbeth Says:

  Dit is geen fiets PEET! Hoe moet het nou met je vorm?
  Leuk om alles zo te volgen. Leuke foto’s ook.
  We zullen jullie adres over 2,5 week meenemen naar Samos om een kaartje naar jullie te sturen. We zijn dus al aan het voorbereiden.

Leave a Reply