Fanmail from Holland

brief_van_larissa.jpg

Vandaag kreeg Noa post van haar vriendinnetje Larissa (groep 3, Ouverture in Naaldwijk). Helemaal spannend natuurlijk om zelf post te krijgen met een handgeschreven brief. Zeg nou zelf, op briefpapier van Diddl! Ze heeft de brief vanachter haar bureau gelezen en zat van oor tot oor te glimmen. Op het bureau zie je de placemat liggen met haar hele klas van De Ouverture, erg toepasselijk dus. Inmiddels heeft ze al een brief teruggeschreven op haar Winx Club briefpapier, dus: Larissa, er is antwoord onderweg :)

We krijgen dagelijks e-mailtjes, kaarten per post en reacties op de blog. Echt hartstikke leuk en hartverwarmend om te merken hoe jullie allemaal met ons meeleven. Dank jullie wel!

2 Responses to “Fanmail from Holland”

  1. Marije Says:

    Wat heerlijk dat het allemaal zo goed gaat. En ik als 30 jarige zit ook met zo’n grote glimlach achter mijn buro als ik post uit Nederland krijg.

    Dus alle familie,vrienden ,vriendinnen, buren enz stuur post uit Nederland naar Florida. Al is het maar de Aller Hande of een kranteknipsel. Het hele gezin kijkt er naar uit. En heus niet alleen Noa.

    gr Marije

  2. Hansel Says:

    Fantastisch om al die frutseltjes op d’r bureau te zien :)

Leave a Reply